Pastoor de Vosstraat 9B, Oosterzele +32 477 35 02 53 Info@decobeton.be

Over ons

Sinds 1958 gespecialiseerd in betonproducten

OVER DECO BETON

Meer dan 60 jaar expert in betonproductie over heel Vlaanderen

Al meer dan 60 jaar zijn we gespecialiseerd in de productie van septische putten, regenwaterputten en andere betonproducten. Naast de septische putten kan je ook bij ons terecht voor watergreppels en putdeksels.

Sterk vertegenwoordiging in lokale markt
Grote kennis van productmaterialen
Sterke klantenrelaties
Kwaliteitsvol eindproduct
Concurrentiële productprijzen

OP MAAT GEMAAKTE BETONPRODUCTEN

Deco Beton kende zijn start in 1958 opgericht door Marc De Corte, vader van Philiep De Corte. Wat startte als een éénmanszaak is tot op vandaag uitgegroeid naar een gekend familiebedrijf dat momenteel zijn 3de generatie bereikt heeft en voor verdere uitbreiding zal zorgen. 

Zaakvoerder Philiep De Corte kreeg zijn expertise met de paplepel mee. Iedereen -zowel aannemers als particulieren- kan bij Deco Beton terecht voor alle mogelijke op maat gemaakte betonproducten.

Naast de septische putten kan je ook bij ons terecht voor watergreppels en putdeksels.

ONZE MISSIE

Het is onze missie om kwaliteitsvolle producten te produceren en deze af te leveren aan een concurrentiële prijs. We streven naar een langdurige vertrouwensrelatie met onze trouwe klanten.

Dit doen we enerzijds door prijsafspraken te maken en anderzijds door een correcte dienstverlening te geven. Dit leidt tot vertrouwen, tevredenheid en een optimale klantenbinding.

We helpen je graag verder!

Bezig aan verbouwingen of heb je nieuwbouwplannen? Vraag naar onze expertise in betonproducten

Kom langs